Partners

Projectpartners

Bouwtechnisch Tekenbureau Helmig
Desso.nl BTTB Helmig is een bouwtechnisch tekenbureau voor zowel particulieren als bedrijven die bouw – of verbouwingsplannen hebben. Of u nou enkel een plattegrondtekening nodig heeft of een geheel nieuw ontwerp, alles is mogelijk. BTTBHelmig realiseert de wensen en eisen van de klant naar een uitvoerbaar plan.
BTTB Helmig website
Desso.nl
Desso.nlDesso, als leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt, richt zich voornamelijk op superieur vloerontwerp en Cradle to Cradle®.
Desso.nl website
Texspuiter.nl
Texspuiter.nlStaat altijd voor de beste kwaliteit en de scherpste prijs voor al het texen van uw wanden, muren en plafonds. Van huiskamer tot zolder, van kantoorgevel tot compleet bedrijfspand.
Omdat zij gebruik maken van de nieuwste verftechniek, de airless-spuitmethode, kunnen zij een beter resultaat garanderen in kortere tijd dan het traditionele schilderen met kwast en roller.
Texspuiter.nl website
Verheijdt Bouwbegeleiding
Verheijdt BouwbegeleidingOndersteunt particulieren, bouwbedrijven, bouwmanagementbureaus, projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties en andere bedrijven en instellingen in tal van bouwkundige werkzaamheden.
Verheijdt Bouwbegeleiding website
Kobe Interior Design
Kobe Interior DesignEen wereldwijd merk van Kobefab International B.V. omvat een uitgebreide collectie gordijn- en meubelstoffen. Al meer dan 35 jaar spelen zij een belangrijke rol in de interieur-, design- en lifestyle branche. De onderneming heeft een stevige Europese basis met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Turkije en het Verenigd Koninkrijk.
Kobe Interior Design website
Unipheye
UnipheyeLevert creatieve en solide internetoplossingen. Van presentatie website tot meertalige webwinkels. Unipheye werkt voor beginnend en groot bedrijf, en iedereen daartussen.
Unipheye website